"Biisi 12h" leiri Tampereella 16.-17.3

1.2.2024


 

Tampereen Biisileiri 16.-17.3.2024

 

Tervetuloa mukaan lauluntekijöiden biisileirille Tampereelle! Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari niin tällä leirillä et jää yksin. Leirin ohjaavat Hanna Ukkosvaara ja Antti Katajisto. Hanna on Kertsi ry:n jäsenvastaava sekä harrastajalaulaja ja -kirjoittaja. Antilla on vuosien ammattikokemus biisien sovittamisesta sekä säestyksestä ja esiintymisestä eri kokoonpanoissa ja genreissä. Leirillä haastamme jokaisen kirjoittamaan alusta loppuun ainakin yhden uuden kappaleen ryhmän tukemana. Upouudet biisit esitetään yleisölle päätös keikalla sunnuntai-iltana. Ei myöskään hätää vaikket halua esittää omaa biisiä, koska muodostamme ryhmästä tarpeen tullen sille esittäjät. Luovuutta herätelläksemme reippailemme Tahmelan ja Pispalan kauniissa maisemissa ja kirjoitamme tottakai paljon.

 

Leiriohjelma järjestetään Mahdollisuuksien tilassa Tampereen Tahmelassa la-su 16.-17.3 ja koko paketti huipentuu yhteiskeikkaan Vastavirta-klubin Yläkertaan sunnuntaina klo 18.

Leirimaksu 50 e/jäsen ja 80 e/ ei-jäsen. Leiri ei sisällä majoitusta eikä ruokailua, mutta paikalla voi lämmittää omia eväitä. Kahvi/tee ja kevyt tarjoilu kuuluu hintaan. Majoitusta voi kysyä mm. seuraavista paikoista:

Varalan urheiluopisto (alle km) https://varala.fi/majoitus/

Olo-tila (alle 0,5 km, välissä vain Pispalan pitkät portaat) https://www.airbnb.fi/rooms/36309563 

 

Ilmoittautuminen leirille alkaa 1.2. Mukaan mahtuu 8. Ilmoittautumiset kertsiry@gmail.com. Kerro samalla omasta taustastasi (halutessasi voit laittaa linkkejä omiin musiikillisiin töihin) ja mitä haasteita sinulla on biisien teossa. Samalla voit vinkata myös ruokavaliosta ja allergioista. Kuulemme myös mielellämme jos tulet kauempaa ja tarvitset majoitusta.