Vuosikokous 2021

Kertsi ry:n sääntömääräinen vuosikokous 30.3.2021 klo 17.30 Zoomissa

ESITYSLISTA 

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen järjestäytyminen
3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. Valtakirjojen tarkastaminen 
5. Esityslistan hyväksyminen 
6. Toimintakertomuksen 2020 esittäminen
7. Vuoden 2020 tilinpäätöksen sekä tilintarkastajien lausunnon esittäminen
8. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille 
9. Vuoden 2021 toimintasuunnitelman hyväksyminen
10. Vuoden 2021 rahoitussuunnitelman hyväksyminen
11. Toiminnantarkastajan  valinta
12. Hallituksen jäsenten vaali
13. Jäsenaloitteet
14. Muut esille tulevat asiat
15. Kokouksen päättäminen

Ehdolla Kertsin hallitukseen


Nina Kaitaranta
 

Olen Nina Kaitaranta, laulaja-lauluntekijä ja musiikkipedagogi Tampereelta. Biisinkirjoittaminen on minulle sydämen asia, alati kiinnostava ja tärkeä tapa ilmaista itseäni.

Kertsi on mun mielestä ihan mahtava juttu! Olen ollut Kertsin jäsen vuodesta 2017 ja olen vuosien varrella hyödyntänyt suurella innolla Kertsin tarjoamaa toimintaa. Olen myös Kertsin kautta tutustunut ihan uusiin, upeisiin ihmisiin.

Viimeiset kaksi vuotta olen ollut Kertsin hallituksen jäsen. Alkutaival hallituksessa on mennyt yhdistystoimintaan tutustuessa ja jatkaisin mielelläni vielä toisen hallituskauden.

 Salka Orivuori

Olen harrastaja-laulajalauluntekijä Riihimäeltä. Olen ollut Kertsin toiminnassa mukana noin 2 vuotta. Pidän Kertsin toimintaa suuressa arvossa: esimerkiksi KertsiKlubit tarjoavat kullanarvoisen tilaisuuden esittää uusia lauluja ja saada niistä palautetta sekä kuulla muiden tekemiä tuoreita teoksia.

Kertsin toiminnassa arvokasta on myös mahdollisuus verkostoitumiseen toisten lauluntekijöiden kanssa sekä kokemusten ja osaamisen jakaminen muiden lauluntekijöiden kanssa.

Olisin hallituksessa erityisen kiinnostunut tekemään yhdistyksen viestintää, koska viestintää teen muutenkin paljon työssäni. Haluaisin olla mukana kehittämässä lauluntekijöiden innostavaa yhteisöä.

 


 

Jarkko Autio

Jarkko Autio on nimeni ja ikämittari värähti juuri hiljattain kohtaan 41v. Tunnen tietysti olevani vasta 25-vuotias mutta silti onnellinen todellisesta iästäni.

Lauluntekijä olen ollut sieltä jostain teinipoikavuosistani lähtien, mutta tosimielellä lähdin hommaan vasta pari vuotta sitten kun olin saanut opintoni päätökseen. Sen jälkeen olen kirjoittanut biisejä sillä asenteella, että nämä (tai ainakin jotkut näistä) tullaan myös tavalla tai toisella julkaisemaan. Varsinaisesta artistin urasta en haaveile, vaikka olenkin julkaissut 1. biisini omalla nimelläni ja kasvoillani. 2. biisikin on tulossa jo lähiviikkoina.

Mulla on sellainen pelisuunnitelma, että teen itselleni biisejä jotka koen sopivan parhaiten itselleni. Sitten on biisejä joita tarjoan toisille. Vielä tällä hetkellä mieli on askaroinut enemmän omien biisien kanssa. Biisintekokumppaneita etsin aina! Mulla on bänditaustaa nuoruudesta ja musiikkimakuni on lähes rajaton (myös Lauluyhtye Rajaton mahtuu mukaan).

Kertsin toimintaan en ole vielä osallistunut hirveästi. Hallituksen jäsenenä olisin tietysti aktiivinen toimija. Nyt siihen olisi hyvin aikaakin, koska mulla loppui juuri työt. Olisi hienoa päästä paremmin tutustumaan kertsiläisiin ja olla mukana tässä hienossa joukossa ärjestämässä hienoja tapahtumia. Joku After Covid -messu olisi varmasti enemmän kuin paikallan – sitten kun sinne asti joskus päästään.

 


 

Tanja Vähäsarja

Olen Tanja Vähäsarja, pohjoisen pop artisti, laulaja-lauluntekijä, tapahtumatuottaja ja ’Taito Rahaksi’ -valmentaja. Asun tällä hetkellä Seinäjoella ja Sodankylässä. Haen kertsi Ry:n hallitukseen, sillä toivon tuovani mukanani biisintekijöiden terveisiä pohjoisemmasta Suomea. Haluan myös välittää hyvää fiilistä ja Kertsille ominaista rentoa yhdessä tekemisen meininkiä myös Etelä-Pohjanmaalle ja pohjoiseen Suomeen.

Olen ollut alusta asti mukana Kertsin toiminnassa, sillä olen yksi perustajajäsenistä. Sittemmin on ollut hieno seurata rivijäsenenä, kuinka toiminta on jatkunut hyvillä ideoilla, tapaamisilla ja valmennuksilla musiikin parissa. Olen jälleen valmis antamaan panokseni hallitustoimintaan ja tuonkin mukanani iloa ja pohjoista voimaa.

Biisinteossa on se hienous, että tänäpäivänä biisinteko kaveri voi löytyä mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa. Toteutetaan unelmia mielettömän siistin harrastuksemme, eli laulun- ja musiikinteon parissa yhdessä!

Tulossa vuosikokouksen 2021 materiaali

PDF-tiedostoFINALVERSIO_Toimintakertomus_2020.pdf (85 kB)
Toimintakertomus 2020
PDF-tiedostoTilinpäätös 2020.pdf (109 kB)
Tilinpäätös 2020
PDF-tiedostoFINALVERSIO_Toimintasuunnitelma2021.pdf (113 kB)
Toimintasuunnitelma 2021
PDF-tiedostoRahoitussuunnitelma 2021 virallinen_.pdf (124 kB)
Rahoitussuunnitelma 2021