Kertsin hallitusvaaliehdokkaat 2019

12.3.2019

Jutta Annala, Kertsin halllituksen jäsen ja talousvastaava, ehdolla toiselle hallituskaudelle
Jutta Annala, Kertsin halllituksen jäsen ja talousvastaava, ehdolla toiselle hallituskaudelle
Nina Kaitaranta, Kertsin jäsen, ehdolla ensimmäiselle hallituskaudelle
Nina Kaitaranta, Kertsin jäsen, ehdolla ensimmäiselle hallituskaudelle
Sanna Korkee, Kertsin hallituksen sihteeri ja tiedotusvastaava, ehdolla toiselle hallituskaudelle
Sanna Korkee, Kertsin hallituksen sihteeri ja tiedotusvastaava, ehdolla toiselle hallituskaudelle
Tomi Trofast, Kertsin jäsen, ehdolla ensimmäiselle hallituskaudelle
Tomi Trofast, Kertsin jäsen, ehdolla ensimmäiselle hallituskaudelle

Kertsin jäsenten vuosikokous 2019 on maaliskuun 24. päivänä. Kokouksessa valitaan uusi hallitus ja käsitellään muut sääntömääräiset vuosikokousasiat. Jäsenille on lähetetty kokouskutsu meilitse. Kokoukseen voi ilmoittautua 15.3. mennessä.

Ehdokkaat Kertsin hallitukseen 2019


JUTTA ANNALA
Helsinki

Minulla on ilo olla yksi Kertsin perustajajäsenistä. Olin näköjään juuri siellä missä halusin juuri oikeaan aikaan, kun ajatus Kertsin perustamisesta syntyi. Intopiukeana toiminnan ihmisenä lähdin mukaan heti.

Olen ollut mukana ensimmäisessä hallituksessa ja toimin mm. talousvastaavana sekä budjettien laskijana. Jatkaisin mielelläni toisen kauden. Talousihmisen roolista luopusin ensi vuonna, jos tulen valituksi ja seuraavan kauden aikana perehdyttäisinkin tulevan talousvastaavan toimeensa.

Minulla on lähes 10 v kokemus yrittäjyydestä ja 20 vuoden kokemus toimimisesta niin muusikkona, lauluntekijänä kuin pedagogina, joten olen tottunut toimimaan erilaisissa työympäristöissä, ottamaan vastuuta, sekä olemaan innovatiivinen hullu. Motivaationi kumpuaa silkasta tekemisen ilosta, intohimoisesta tiedonhalusta, sekä suurimpana inspiraationa on kaikkein ydin eli rakkaus musiikkiin.

... 

 

NINA KAITARANTA
Tampere

Olen tamperelainen laulaja-lauluntekijä ja musiikkipedagogi. Teen aktiivisesti kappaleita yhtyeelleni (Nina Kaitaranta) sekä satunnaisesti tilaustöitä. Innostuin Kertsin toiminnasta osallistuttuani elokuussa 2017 Kertsin biisi- ja laululeirille. Kaikenlainen biisintekoon liittyvä tekeminen kiinnostaa minua sekä tekijänä että ohjaajana.

Ohjaan biisintekoleirejä ja sanoituskursseja sekä tälle keväälle on tulossa ensimmäinen vetämäni Kertsiklinikka Tampereelle. Minulla on organisointikykyä sekä olen jämpti ja luotettava.

...

SANNA KORKEE
Helsinki

Olen Kertsin perustajajäsen ja ollut mukana hallituksessa alusta asti. Jatkaisin mielelläni vielä toisen 2-vuotiskauden. Olen Kertsin sihteeri. Lisäksi olen ottanut vastuun viestinnästä, koska se on ammattini muutenkin. Kertsin suunnitelmissa on lisätä yhdistyksen ja sen lauluntekijöiden näkyvyyttä verkossa, ja tässä työssä haluaisin olla vielä mukana.

Laulujen kirjoittamisen aloitin 90-luvun puolivälin tienoilla yhtyeessä Sanna ja lapset. Teimme pari levyä, mutta sitten luovutin joksikin aikaa, koska laulujen kirjoittaminen oli yksinäistä puuhaa. Motivaationi Kertsi-toimintaan lähteekin siitä, että haluan olla kehittämässä lauluntekijöille kannustavaa yhteisöä. Jotta kenenkään ei tarvitsisi olla yksin.

...

TOMI TROFAST
Espoo

Olen tehnyt omaa musiikkia yli 10 vuotta. Musiikin tekemisen lisäksi olen valmistunut musiikkipedagogiksi pääaineena laulu, jota opetan kitaran- ja bassonsoiton ohella Espoossa Musaamo nimisessä musiikkikoulussa. Opetustyön ja satunnaisen keikkailun lisäksi sävellän tällä hetkellä triomme Norrbergin seuraavaa musiikkivideo-lyhytelokuvaa, äänitän/miksaan/tuotan Korppi bändimme tulevaa albumia ja sovitan omia sävellyksiäni vielä nimeämättömän bändin kanssa levyntekoa silmällä pitäen.

Jos tulen valituksi, minua kiinnostaisi lähteä kehittämään tapoja, joilla Kertsi voisi tukea jäsentensä kehitystä mm. tehokkaina musiikkiteknologian käyttäjinä.