Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan Kertsiin!

Kertsi on kaikille

Kuka tahansa laulunteon harrastaja tai laulunteosta kiinnostunut on tervetullut joukkoomme. Voit olla sanoittaja, säveltäjä, sovittaja, tuottaja tai kaikkea tätä. Ihan sama, oletko tehnyt yhden, sata vai et vielä yhtään laulua. Kaikki biisinikkarit ovat tervetulleita. Meillä ei ole myöskään ikärajoituksia, mutta alle 18-vuotiaiden on kysyttävä vanhemmiltaan lupa liittyä jäseneksi.

Kertsi ry:n jäsenenä

- tutustut laulunteon harrastajiin
- löydät co-writekavereita
- pääset osallistumaan Kertsin jäsentapahtumiin
- saat alennuksia lauluntekokoulutuksista
- saat kutsun Kertsin vuosikokoukseen ja pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan
- saat Musiikintekijä-lehden vuosikerran kestotilauksena 20 eurolla (norm. 30 €) sekä muita jäsenetuja.

Näin liityt Kertsiin

1. Tutustu yhdistyksen sääntöihin.
2. Täytä ja lähetä liittymislomake.
3. Kertsin hallitus käsittelee hakemuksesi noin kahden viikon kuluessa, poislukien kesäaika, jolloin käsittelyaika saattaa olla pidempi.
4. Saat sähköpostiisi laskun jäsenmaksusta, jonka määrä vahvistetaan vuosittain vuosikokouksessa. Vuonna 2023 jäsenmaksu on 30 €.
5. Saat sähköpostiisi Tervetuloa jäseneksi -kirjeen, jossa ohjeet mm. kertsiry.fi-jäsensivujen käytöstä ja tietoa jäseneduista.

Kysyttävää? Vastaamme osoitteessa kertsiry(at)gmail.com

Kannatusjäsenyys

Voit tukea Kertsi ry:n toimintaa ja sitä kautta suomalaista lauluntekoperinnettä liittymällä kannatusjäseneksi kertamaksulla.
Lisätietoja: kertsiry(at)gmail.com

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.