Kertsi ry

Markku Haavisto
Kuvaaja: Sanna Salo
Karoliina Tunkkari
Tanja Vähäsarja
Hanna Ukkosvaara
Noora Kataja
Kuvaaja: Ulla Nisonen

Kertsi ry hallitus 

 

 

 

Varapuheenjohtaja

Markku Haavisto

 

Olen Markku Haavisto, euralainen muusikko ja musiikin sekatyöläinen. Kertsin hallituksessa olen nyt toista vuotta.  Biisinteko on tärkeä itseilmaisukeinoni ja täysin erillinen muusta työskentelystäni. Biisejä teen enimmäkseen pianon ääressä. Tyylilajit, jotka vaikuttavat biiseihini ovat iskelmä, pop ja country. Lauluntekijöistä minulle eniten kolahtaa Sia.  

 

Sihteeri

Karoliina Tunkkari

 

Tunkkarin Karoliina täältä Vetelistä,Keski-Pohjanmaalta, morjens! Kaikenlaisen kirjoittamisen tie vei myös lauluntekijyyden ja lauluntekijöiden pariin. Kertsi Ry:n hallituksessa aloitin keväällä -23, sihteerin puuhissa. 

Sanoittajaesikuvista mainittakoon tässä Edu Kettunen, Heikki Salo, Pauli Hanhiniemi ja Kauko Röyhkä.

 

 

Taloudenhoitaja

Tanja Vähäsarja

 

Olen Tanja Vähäsarja, pohjoisen popartisti ja lauluntekijä. Olen kertsissä nyt toista kautta taloudenhoitajana, sillä numeroiden pyörittely ja rahankäsittely on tästä yrittäjästä kivaa. Biisejä tulee kirjoitettua itselle ja muille, ja minusta on hienoa että kuka tahansa voi tehdä biisin kun vain uskaltaa kokeilla. Tässä haluan myös kannustaa muita. Olen myös Kertsi Ry:n alkuperäinen perustajajäsen.

 

 

Jäsenvastaava

Hanna Ukkosvaara

 

Olen Kertsin jäsenvastaava ja aloitin hallituksessa keväällä 2023. Asun Tampereella ja työskentelen päivisin lasten ja nuorten parissa, mutta iltaisin kirjoitan biisejä ja luen paljon kaikenlaista kirjallisuutta. Houstaan Tampereen Pöytälaatikkoklubia ja esiinnyn Hama-nimellä akustisessa duossa. Musiikkia olen harrastanut lapsesta asti ja laulamisesta innostuin tarhaikäisenä kun kuulin Pavarottia c-kasetilta. Muistan vieläkin kuinka vaikuttunut olin päästä varpaisiin ja mietin, että jos ihmisäänellä voi tehdä jotain noin uskomatonta niin haluan ehdottomasti pyrkiä samaan. Klasarin lisäksi rakastan jazzia, bluesia, rockia, poppia ja soulia.

 

 

Tiedotusvastaava

Noora Kataja

 

Olen Noora Kataja, kokkolalainen laulaja-lauluntekijä. Olen Kertsin hallituksessa toista
vuotta. Toimin tiedostusvastaavana. Teen ja julkaisen musikkia omalle bändilleni Noora
Kataja Triolle. Olen aloittanut musiikin teon myös muille artisteille. Ikiaikaisia suosikkeja ja esikuvia ovat Norah Jones ja Carole King.