Jäsentapaamisia toukokuussa Tampereella ja Helsingissä

6.5.2019

Toukokuu on toivoa täynnä. KertsiTreffeillä pääset tapaamaan laulunteon ammattilaisia. KertsiKlinikoilla kuunnellaan biisejä kannustavassa vertaistukihengessä. Tapahtumat ovat vain Kertsin jäsenille.

KertsiTreffit Pauli Hanhiniemen kanssa Tampereella

Aika: ma 27.5. klo 18-20
Paikka: Ilmoitetaan osallistujille
Ilmoittautumiset: nina.kaitaranta(at)gmail.com

Lauluntekijä Pauli Hanhiniemi on kirjoittanut biisejä omille yhtyeilleen jo vuosikymmeniä. Hän on sanoittanut lukuisia kappaleita maamme eturivin artisteille. Mitä haluaisit kysyä Paulilta? Tule rohkeasti jutulle! Pauli on tavattavissa Tampereen KertsiTreffeillä. 

KertsiTreffit Helsingissä, vieraana sanoittaja Eija Hinkkala

Aika: ke 22.5. klo 18-20
Paikka: ilmoitetaan osallistujille
Ilmoittautumiset: kertsiry(at)gmail.com

Tule juttelemaan sanoittaja Eija Hinkkalan kanssa sanoittamisesta, elämästä ja musabisneksen kiemuroista. Hinkkalalla on noin 200 julkaistua sanoitusta. Niitä ovat levyttäneet sekä esittäneet mm. Suvi Teräsniska, Yö, Jari Sillanpää, Katri Helena, Pate Mustajärvi ja Antti Ketonen. Hinkkala on HMC:n tallikirjoittaja. 

Hän on uurtanut uraa lauluntekijäkoulutusten ja ammattitutkinnon eteen. Kokemusta tiimivalmentajana on kertynyt sekä ammattitutkintoon johtavista koulutuksista että myös erinäisistä laululyriikan intensiivikursseista, sekä tutkintonäyttöjen arvioinnista. 

KertsiKlinikka Helsingissä

KertsiKlinikalla annetaan biisipalautetta kehittävässä vertaistukihengessä. Klinikalle voi tuoda keskeneräisiä tai valmiimpia lauluja, sanoituksia ja sävellyksiä. Ne voi esittää livenä tai soittaa demon. Mukaan mahtuu 4 ensimmäistä ilmoittautunutta. Jokaiselta kuunnellaan 1 laulu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aika: ma 27.5. klo 17.30-20.00
Paikka: Ilmoitetaan osallistujille
Osallistumismaksu: 12 €
Vetäjä: Jutta Annala
Ilmoittautuminen: jutta.annala(at)gmail.com